16 Habitatges de lloguer per a joves a Terrassa

arquitecte:

Josep Vila

Elisabet Ferrer

client:

SOMUHATESA

situació:

Pl. Ca n’Anglada 8-12. Terrassa

superfície:

1.051 m2

projecte:

2006

Situació / relació amb l’entorn / volumetria
La nostra proposta pretén orientar els habitatges afavorint les vistes a la plaça, un espai obert i verd, respecte un interior d’illa petit i poc atractiu.
El projecte proposa la construcció de 16 habitatges de lloguer per a joves amb un espai exterior comú i un aparcament soterrat. Volumètricament es planteja un cos de 3 plantes d’alçada en la part davantera amb una façana de balcons correguts i una part posterior de comunicacions i accessos als habitatges per passera.
La planta baixa, en el seu primer tram, té 2 habitatges centrals adaptats per discapacitats i lateralment els 2 accessos del projecte, a l’aparcament soterrat i a la zona posterior del solar que inclou les comunicacions verticals, un pati central, uns habitatges en la part posterior que donen al pati i una zona de trasters per a cada un dels habitatges.

Situació / relació amb l’entorn / volumetriaLa nostra proposta pretén orientar els habitatges afavorint les vistes a la plaça, un espai obert i verd, respecte un interior d’illa petit i poc atractiu.El projecte proposa la construcció de 16 habitatges de lloguer per a joves amb un espai exterior comú i un aparcament soterrat. Volumètricament es planteja un cos de 3 plantes d’alçada en la part davantera amb una façana de balcons correguts i una part posterior de comunicacions i accessos als habitatges per passera.La planta baixa, en el seu primer tram, té 2 habitatges centrals adaptats per discapacitats i lateralment els 2 accessos del projecte, a l’aparcament soterrat i a la zona posterior del solar que inclou les comunicacions verticals, un pati central, uns habitatges en la part posterior que donen al pati i una zona de trasters per a cada un dels habitatges.