DAAB arquitectes SLP, es un despatx de diferents professionals dins l’ambit de l’arquitectura,urbanisme i construcció obert a Barcelona a partir de l’any 2000.  L’any 2009 l’estudi queda constituït legalment com a SLP d’arquitectes que desprès de desenvolupar l’activitat de forma independent  i intermitentment associada, decideixen unir esforços per poder desenvolupar amb millors possibilitats els encàrrecs proposats.

La societat esta composta per tres arquitectes amb diferents experiències els darrers anys en la redacció i direcció de projectes arquitectònics dins l’àmbit públic com privat.

L’estudi disposa per a desenvolupar els projectes d’una estructura flexible de personal intern, tots ells professionals autònoms  alguns dels quals  formen part des dels seus inicis l’any 2000, i d’altres que s’han incorporat els darrers anys.

El funcionament del despatx està basat en la flexibilitat del personal segons el grau i volum dels encàrrecs permetent alhora que el mateix personal pugui alhora col·laborar en encàrrecs interns de la societat DAAB arquitectes SLP com externs del despatx. Amb aquesta estructura, es possibilita la unió de forces per moments concrets  i alhora la motivació individual de cada professional per progressar dins la seva activitat.