CEIP Grau i Fontseré de Flix

arquitecte:

Xavier Aguilar

Josep Vila

client:

GISA

situació:

Flix. Tarragona

superfície:

Amp.1200 Reforma 1600 m2

pressupost:

900.000 €

projecte:

2000

execució:

2002

Es tractava d’ampliar l’escola amb la construcció d’un aulari infantil i d’un gimnàs.
Tal i com estava l’escola, l’ampliació es realitza per als dos costats del centre.
Així, i donat que el solar disposava de més superfície lliure, s’ha construït l’edifici de primària, permetent als infants disposar de suficient area de joc comuna i privativa de les aules i alhora separada de la resta de patis.
Per altra banda, hem construït el gimnàs i vestidors amb relació amb les pistes exteriors.
El material utilitzat ha estat el mateix que la vella escola per al seu bon manteniment i per tenir una imatge homogènia de tot el centre